Väriä pintaan syntyi vuonna 2017. Perustaja Mei Qi Lee on Suomessa syntynyt suomalais-malesiankiinalainen ammattimaalari. Yli 10 vuoden kokemus vaativista pinta-alan töistä Heltech-ammattikorkeakoulun tutkinnon jälkeen vahvisti Mein näkemystä siitä, että pinnan rakentamisessa ei ole kyse vain värin levittämisestä tai pinnan käsittelystä. Kyse on asiakkaan, oli sitten kyseessä asukas tai liiketilan pitäjä, ja erilaisten toteutusvaihtoehtojen ymmärtämisestä.

Väriä pintaan tarkoittaakin, että asiantuntijamme nauttii pinnan suunnittelusta ja tekemisestä ja kokemuksensa myötä näkee pinnan valmiina ennen työn aloittamista ja osaa neuvoa asiakasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kokemuksemme vaativista erikoiskohteista, esimerkiksi Museoviraston suojelemista rakennuksista, ja laaja kokemuksemme erilaisista materiaaleista on asiakkaamme käytössä jokaisessa projektissa. Kuuntelemme asiakkaamme toiveita ja osaamme toteuttaa ne käytännössä!

Väriä pintaan -maalausliikkeen kanssa voitte omien seinäpintojen värimuutosten lisäksi vaikuttaa myös maapallomme värien muutokseen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan projektistasi lisää.

Älä tyydy pelkkään valkoiseen – valitse Väriä pintaan.

Kysy oman projektisi toteutuksesta!